← Tilbage

Zippo Car 75th Anniversary Collectible Zoom

Zippo Car 75th Anniversary Collectible

1.199,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Z-48693

2023 Årslighter – Collectible of the Year – markerer, at det er 75 år siden, at den originale Zippo-bil første gang tog på motorvejene og fangede hjerterne hos tilskuere over hele Amerika.


Inspireret af en parade af "produktmobiler" fik Zippo-grundlæggeren, George G. Blaisdell ombygget en Chrysler Saratoga fra 1947 til at have inkorporeret et par gigantiske Zippo Windproof lightere. Den spektakulære sensation fortsatte med at turnere i de sammenhængende 48 stater, blændede paradegæster og messedeltagere, uanset hvor den gjorde sit indtog.


Denne Armor® High Polish Black Collectible skildrer den ikoniske Zippo bil i al sin pragt ved hjælp af vores Photo Image 360°-proces, som strækker designet rundt på alle sider af lighteren. Laser Two-Tone bruges til at afsløre Zippo-flammen og 75-års jubilæumsikonet i luksuriøse messingtoner, mens bilens skorsten er oplyst af en blændende Black Diamond-krystal, der er udvalgt specielt til Europa, Mellemøsten og Afrika. Endelig er den forgyldte indsats indgraveret med et gentaget Zippo-motiv for allerførste gang, hvilket adskiller dette samleobjekt fra alle andre før det. Hver lighter er fortløbende nummereret, har et luksus-bundstempel og kommer i en særlig samleremballage.


Produktionen vil være begrænset, så gå ikke glip af dette års samlerobjekt, der er kun 4.500 stk. i hele verden af denne specifikke model.


Kommer pakket i en særlig gaveæske. For optimal ydelse af din lighter fyld kun med Zippo lighterbenzin.  • Ægte Zippo windproof lighter med det genkendelige Zippo "click"

  • Metal konstruktion hele vejen: windproof design, der stort set virker over alt

  • Genopfyldelig for altid: For optimal ydeevne, anbefaler vi æge Zippo lighterbenzin, flint og væger.

  • Made in USA: Livsvarig garanti på funktionen that "it works or we fix it free™"

  • Brændstof: Zippo lighterbenzin (sælges separat) – lighteren kommer tom


Lighter Specificationer:


     Højde: 5,72 cm 
     Bredde: 1,27 cm
     Længden: 3,81 cm
     Vægt: 65 gram

Made in the USA
The Armor logo is used under license by ZippMark, Inc. & All rights reserved.