Om Zippo

 

Zippo Nordic A/S

Zippo Nordic A/S, er et danskejet aktieselskab, som er eksklusiv distributør i Norden for den verdenskendte amerikanske mærkevareproducent Zippo Manufacturing Company.

Zippo Nordic A/S blev etableret som handels- og importfirma i 1985 og varetager alt salg af Zippo produkter til butikker og grossister i Norden. Vi sælger kun til private via vores website www.zippo.dk. Alt andet salg til private sker gennem butikker. Vi håndterer også reparationer fra vores værksted, og har kontor på følgende adresse:

Zippo Nordic A/S
Meterbuen 26
2740 Skovlunde
Tlf.  +45 35 43 68 00
E-mail: info@zippo.dk
CVR: 76 34 75 14

Zippo Nordic A/S og Isbrand Company A/S er et og samme firma, Zippo Nordic A/S bruger vi, når vi repræsenterer Zippo i Norden og Isbrand Company A/S når vi repræsenterer vores andre brands. Vi er eksklusiv distributør i Danmark for en række mærkevarer så som Leatherman Multi-tools og Buck Knive og driver i den forbindelse også netshoppen www.isbrandcompany.dk

 

Zippo Manufacturing Company

Verdens mest berømte lighter Zippo lighteren, er historien om en virksomhed, der har eksisteret i mere end 80 år og som konstant udvikler sig.

Historie startede i 1932 i Bradford Pennsylvania, USA med George W. Blaisdell, der opfandt Zippo’en og det klingende slogan ”It works or we fix it for free” og det stadig klinger i dag.

Produktfamilien, den har også vokset sig større over årene. I dag tæller familien, udover den klassiske Zippo benzinlighter, også Multi Purpose lightere, Butane gaslightere, Zippo skriveredskaber, ure og Outdoor grej, det er sågar blevet til en egen tøj kollektion. Desuden ejer Zippo Mfg. den berømte amerikanske knivfabrik W.R. Case Cutlery & Sons, der er kendt for at producere håndlavede knive også med evighedsgaranti.

Og den klassiske Zippo lighter, den ligner stadig sig selv; hjørnerne er blevet lidt rundere og kanterne lidt mindre skarpe, men formen og lyden er stadig ikke til at tage fejl af. Man ved, når man har fat i en Zippo. Og med 500 millioner producerede eksemplarer  tilbage i 2012, er hver Zippo lighter et stykke historie i sig selv. Ligesom hvert nyt Zippo produkt er med til at fortsætte historien om verdens mest berømte lighter og en virksomhed, der i dag føres videre af George W. Blaisdell’s efterkommere, på den samme fabrik, som eventyret startede på for mere end 80 år siden.