Garanti

 

Garantien på de enkelte Zippo produkter

 

MINI Multi-Purpose Lighter har tre års garanti

Zippos Mini MPL har 3 års garanti på de mekaniske dele fra købsdatoen, så vi anbefaler at du gemmer kvitteringen i 3 år.

 

Gas og elektroniske indsatse, håndvarmere HeatBanks, ure, skriveredskaber og øvrige Zippo produkter  - ingen ekstraordinære garantier

På alle andre produkter end Zippo benzin + Mini MPL lightere har du den almindelige 2 års reklamationsret, der er fastsat efter købeloven. Det vil sige, at reklamationsretten dækker fejl og mangler ved produktet, men den dækker ikke skader, der er opstået på grund af skødesløs eller forkert brug af produktet og desuden er overflader ikke dækket. Kvittering skal gemmes, hvis du ønsker at reklamere over et produkt..

 

Benzin og Butane Lightere - Evighedsgaranti 

"It works or we fix it free"

Zippo-opfinderen, George G. Blaisdell, lovede, at ingen nogensinde skulle betale en cent for at få en Zippo benzinlighter repareret. Derfor har alle klassiske Zippo'er en unik evighedsgaranti på de mekaniske dele. Skulle der ske noget med et evt. påtryk på lighteren, er dette omfattet af de 2 års reklamationsret, så vi anbefaler, at du gemmer din kvittering i 2 år. 

Zippo Butane lighter (tidligere kendt som BLU) har også evighedsgaranti.

 

 Læs mere om, hvad garantien dækker og hvad du gør ved evt. reparation her