Fyr op for hyggen

 

Kataloger:

Klik her og se Zippo online katalog (åbnes i nyt vindue)

 

 

LOMMELIGHTERE

Alle lommelightere er fremstillet i messing og har efterfølgende fået en belægning på, det værende krom, pulverlakering, PVD eller et lille my guld. Dette giver den endelige farve. Derudover findes der en 18K solid guldlighter og Sterling sølvlightere.

 

 

Regular er den klassiske stormsikre Zippo benzinlighter. De fleste Zippo lightere er bygget op om denne udgave. Den har indvendig hængsel og konkav bund.
Regular

 

Slim ligner den klassiske Regular. Den er dog lavet i et smallere design, så den fylder mindre.
Slim

 

1935 Replica er en reproduktion af, hvordan Zippo lighteren så ud i 1935. Den er 0,3 cm mindre i højden end den klassiske udgave. Den har udvendigt hængsel. Den er flad i bund og top og har unikt 1935 bundstempel. 
1935 Replica

 

1941 Replica er en reproduktion af hvordan Zippo lighteren så ud i 1941. Denne lighter er med flade sider og afrundede hjørner og kanter. Den har indvendigt hængsel og har 1941 patent nummeret stemplet i bunden.
1941 Replica

 

Armor er 1,5 gange tykkere i materialet end andre Zippo lightere. Armor lightere er udstyret med et særligt A-stempel i bunden, der indikerer det er en Armor model.  
Armor

 

Vintage blev introduceret i 1937 som afløser for 1935 lighteren, den har runde hjørner og er flad i top og bund. Den har indvendig hængsel og har 1937 patent nummeret stemplet i bunden.
Vintage

 

Pibelighteren har en særlig indsats som indkapsler flammen og gør det let at tænde piben uden at beskadige den. De fleste pibelightere er markeret med et pibemotiv, men indsatsen passer også i alle Regular lightere.  
Pipe

 

BLU2 er Zippos stormsikre gaslighter. Lighteren er udstyret med en patenteret teknologi og som den eneste gas lighter i verden er den udstyret med et flinthjul. Flammen bliver 3000 grader.
BLU2

 

 

Mini MPL, FlexNeck og OUL

 

 

Mini MPL er den stilrene pejselighter, der er både elegant og brugbar i ethvert hjem. Med sit soft-touch tændingssystem, den indbyggede børnesikring og mulighed for at justere flammen, er Mini MPL’en ikke bare praktisk, men også en uundværlig lighter i hjemmet. 3 års garanti.
Mini MPL

 

FlexNeck er en flot stilren outdoor lighter med en bøjelig hals, der gør det let at antænde præcist. FlexNeck Utility lighteren er perfekt til fyrfadslys, grill, pejsen, lanterner og outdoor udfordringer. Den vindsikre flamme sikrer dig ild, selv ved krævende opgaver. Modellen er forsynet med børnesikring og justerbar flamme. 3 års garanti.
FlexNeck

 

OUL - Outdoor Utility Lighteren er designet til at holde til krævende outdoor terræner, som stiller store krav til en lighters funktion. Den vindsikre dobbelte flamme og den holdbare metalkonstruktion gør OUL til det oplagte valg til jagt, fiskeri og camping. Den har indbygget børnesikret funktion, et avanceret tændingssystem, gummi greb, indikator der viser benzin niveauet og mulighed for at justere flammens størrelse. Den har 3 års garanti.
OUL

 

 

HÅNDVARMER

 

 

 

Zippo håndvarmer er den perfekte løsning til jægeren, fiskeren, skisportsudøveren, klatreren eller outdoorpersonen generelt. Med en enkelt påfyldning, kan håndvarmeren holde sig varm i op til 12 timer. Den er genopfyldelig med Zippo lighter benzin, og har en lang levetid. Håndvarmeren fås i mat sort og i højpoleret krom, og har en størrelse, der passer perfekt til en lomme.
Zippo håndvarmer

 

Specifikationer
Holder varmen i op til 12 timer - Ingen flamme - Miljøvenlig - Leverer 10 gange mere varme end en engangshåndvarmer - Handy design, der passer i både små og store håndflader - Kan anvendes af jægere, da den er næsten lugtfri - Leveres i blød velourposen sammen med hældetragt.

Link til brugermanual for håndvarmer

Håndvarmere