Garanti

 

Alle varer på Zippo.dk er som udgangspunkt dækket af købelovens reklamationsret (jf. afsnittet Reklamationsret). Nogle af vores produkter er yderligere dækket af en garanti fra producenten. Her finder du oversigten over de garantier, der gælder for de særskilte produkter:

 

Zippo 
Klassiske Zippo benzinlightere og Butane lightere er dækket af den unikke livstidsgaranti på de mekaniske dele. Overfladen på lighteren er ikke dækket af garantien – dvs. at ridser og skrammer ikke er dækket. Viser det sig, at lighteren er umulig at reparere, erstatter vi den med en ny.

Zippos MPL lightere, Mini MPL, Flex Neck og OUL (Outdoor Utility lightere) - har 3 års garanti fra købsdatoen.

Zippo Ure har 2 års reklamationsret. Særskilt for urene, skal du være opmærksom på, at reklamationsretten ikke dækker fugtskader på ure, der ikke er mærket vandafvisende, overfladeskader på glas, lænker, remme eller urkassen er heller ikke dækket. Som udgangspunkt er heller ikke batterier, remme, lænker, krone, krystaller eller anden udsmykning dækket, med mindre vi gøres opmærksom på det straks efter modtagelse af uret. Hvis uret er vandbeskyttet, skal du huske at få dit ur tryktestet efter batteriskift, da reklamationsretten ikke dækker skader forårsaget heraf.

 

Case
Case knive har “Begrænset livslang garanti”, hvilket vil sige så længe knivens ejer lever, vil Case reparere eller erstatte kniven, hvis der er fabrikations- eller materialefejl.
Case yder ingen produktgaranti mod almindelig slitage eller forkert brug. Case-knive er ikke beregnet til at blive brugt som hamre, mejsler, brækjern eller skruetrækkere.
Skeder, pincetter og andet tilbehør er ikke dækket af garantien.