← Tilbage

1941 Replica ™

1.549,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Z-24

1942 Replica i Sterling Sølv


Flere særpræg adskiller 1941 Replica fra dagens velkendte Zippo vindtætte lighter. 1941 modellen har fladere flader med skarpere kanter, hvor forsidens og bagsidens overflader møder siderne. Låget og bunden er samlet med et fire-cylinders hængsel, ligesom på det originale 1941-design.


Den aktuelle Zippo lighter har et fem-cylinders hængsel. Den indvendige enhed er af meget lig udformning med den oprindelige 1941 model. Ligesom på ydersiden, er den indvendige enheds sider fladere og med mere kantede kanter. Den indvendige enhed har færre huller i skorstenen, og er udstyret med en hul nitte, der holder hjulet på plads. Sølvfolie gaveæske er standard emballage for alle 1941 lightere. 


The World Famous Zippo Guarantee. "It works or we fix it for free". Enhver Zippo lommelighter, vil blive sat i førsteklasses mekaniske stand - gratis. Og det uanset alder eller tilstand. Overfladen er imidlertid ikke omfattet af garantien. Ved returnering af en Zippo lighter til reparation, bedes du vedlægge alle dele: top og bund af lighteren, indsats og emblem.

Made in the USA