← Tilbage

2024 Collectible of the Year Zoom

2024 Collectible of the Year

1.799,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Z-46025

Årets Samlerobjekt 2024 fejrer tre Zippo-milepæle i en utrolig visning af kunstneriskhed. Det ikoniske Venetian®-mønster blev introduceret som the Florentine i 1974 og hvirvler rundt på alle sider af Armor®-kassen med vores Laser Engraving proces. Det udsmykkede design står i en smuk kontrast til den sorte matte finish, som fik sin debut i 1984, mens Zippo-ikonet er omgivet af diagonale MultiCut nålestriber i en hyldest til det allerførste Deep Carve-design, der blev afsløret i 2004.


Endelig er Venetian mønsteret replikeret med delikat lasergravering på den koordinerende krome indsats, som blev valgt specielt til den europæiske udgave af årslighteren. Hvert bemærkelsesværdigt minde er fortløbende nummereret (kun 2000 stk. i alt) og autentificeret med et luksus-bundstempel og kommer i en helt særlig gaveæske.


Produktionen vil være begrænset, så gå ikke glip af dette års samlerobjekt, der er kun 4.500 stk. i hele verden af denne specifikke model.


Kommer pakket i en særlig gaveæske. For optimal ydelse af din lighter fyld kun med Zippo lighterbenzin.  • Ægte Zippo windproof lighter med det genkendelige Zippo "click"

  • Metal konstruktion hele vejen: windproof design, der stort set virker over alt

  • Genopfyldelig for altid: For optimal ydeevne, anbefaler vi æge Zippo lighterbenzin, flint og væger.

  • Made in USA: Livsvarig garanti på funktionen that "it works or we fix it free™"

  • Brændstof: Zippo lighterbenzin (sælges separat) – lighteren kommer tom


Lighter Specificationer:


     Højde: 5,72 cm 
     Bredde: 1,27 cm
     Længden: 3,81 cm
     Vægt: 65 gram

Made in the USA
The Armor logo is used under license by ZippMark, Inc. & All rights reserved.