← Tilbage

2023 Founder's Day Collectible Zoom

2023 Founder's Day Collectible

999,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Z-48716

Vores Founder´s Day / Zippo Days Collectible er eksklusivt tilgængelig på Zippo websider og portrætterer et Color Image af George G. Blaisdell over et MultiCut design af stylede Zippo-bundstempler, der strækker sig rundt til bagsiden af ​denne​Armor® High Polish Brass lighter og fejrer både fødselsdagen for Mr. Blaisdell samt året Zippo blev grundlagt.


Låget på lighteren er produceret ved hjælp af vores Lustre-proces og har Mr. Blaisdells personlige godkendelsesstempel, mens bagsiden af ​​denne lighter også byder på udviklingen af ​​Zippos datokodesystem - en uvurderlig lighter til samlere over hele verden. Alle lightere kommer med forløbende nummerering, en guldbelagt indsats og et stempel særligt bundstempel.


Vores Luster-proces bruges til at skildre Mr. Blaisdells personlige godkendelsesstempel på lighterens låg, såvel som udviklingen af ​​Zippos datokodesystem – et uvurderligt værktøj for samlere over hele verden – på bagsiden af ​​lighteren. Hver lighter er fortløbende nummereret, kommer med en guldbelagt indsats og har et ganske særligt mindeværdigt bundstempel. Der er produceret 10.000 stk. til verden.


Kommer pakket i en gaveæske. For optimal ydelse af din lighter fyld kun med Zippo lighterbenzin.  • Ægte Zippo windproof lighter med det genkendelige Zippo "click"

  • Metal konstruktion hele vejen: windproof design, der stort set virker over alt

  • Genopfyldelig for altid: For optimal ydeevne, anbefaler vi æge Zippo lighterbenzin, flint og væger.

  • Made in USA: Livsvarig garanti på funktionen that "it works or we fix it free™"

  • Brændstof: Zippo lighterbenzin (sælges separat) – lighteren kommer tom


Lighter Specificationer:


     Højde: 5,72 cm 
     Bredde: 1,27 cm
     Længden: 3,81 cm
     Vægt: 57 gram

Made in the USA
The Armor logo is used under license by ZippMark, Inc. & All rights reserved.