Reklamationsret

 

For internethandel gælder det ifølge købeloven, at du har 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation op til 24 måneder efter dit køb. Dette betinger, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Overfladebehandling er desuden ikke dækket. Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, du har opdaget manglen/defekten ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter manglen/defekten er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

For varer købt på Zippo.dk gælder det, at vi refunderer rimelige fragtomkostninger, du måtte have i forbindelse med returnering af den defekte vare, når reklamationen er berettiget. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du returnerer varen, bedes du medsende udfyldte returpapirer, der følger med følgesedlen i pakken. Det er ikke et krav, men det letter vores behandling og minimerer tiden for reklamationen på en defekt vare. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine fragtomkostninger.

Ved fejl, mangler eller udeblevne leverancer, rettes henvendelse til:


Zippo Nordic A/S
Meterbuen 26
2740 Skovlunde
E-mail: reparation@Zippo.dk