Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler med os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

"Det er som hovedregel en betingelse, at De kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da De modtog den."  Oplysning hentet fra https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=1897

Når fortrydelsesretten bruges, skal du selv betale porto/fragt for at sende varen retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer (ikke pinkode). Vi tilbagebetaler dine penge indenfor maksimalt 30 dage (jvf. forbrugeraftaleloven), typisk går der dog langt kortere tid. Vi refunderer kun beløb til bankkonti.

Ved brug af fortrydelsesretten, vedlæg venligst følgende: Kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer og udfyldte returpapirer, der følger med følgesedlen i pakken. Husk at påskrive kontonummer for bankkonto hvortil overførslen kan foregå og kopi af evt. forudgående korrespondance.

Det beløb, du har betalt for fragt vil ikke blive tilbagebetalt, samt vil der blive fratrukket kr. 52,- hvis dit køb har været med fri fragt. Sender du kun en del af leveringen retur og den resterende del ikke udgør mindst kr. 500,- vil kr. 52,- ligeledes blive fratrukket, det beløb, du skal have tilbage betalt.

Ønsker du at bruge din fortrydelsesret, skal pakken indsendes til os på følgende adresse:


Zippo Nordic A/S
Meterbuen 26
2740 Skovlunde
Mærket: Zippo.dk