Betaling

 

Når du handler med os, indgås aftaler på dansk. Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner inkl. moms. Priserne er dagspriser og vores hjemmeside opdateres løbende.

På Zippo Nordic kan der betales med: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Vi betaler det kortgebyr, der opkræves i forbindelse med brug af dit betalingskort. 
Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun vores betalingsindløser, der kan læse dem. Hverken Zippo Nordic eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først på dit betalingskort, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Hos os kan der ikke betales pr. efterkrav.