← Tilbage

Zippo Days EDC Collectible 2021

479,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Z-49629

INKLUSIV GRATIS SOLBRILLER SOM EN DEL AF VORES ZIPPO DAYS KAMPAGNE


Designet til 2021 Zippo's Days EDC Collectible er inspireret af Zippos grundlægger selv, George G. Blaisdell, og den familietradition, som han begyndte, der stadig varer den dag i dag. På denne Black Ice Windproof lighter er  motivet Two-Tone lasergraveret.


En hyldest til Blaisdell Family segl indtager den centrale medaljonform, smukt dybt-ætset for at vise de delikate detaljer i signetdesignet, mens Deep Carve-striberne på begge sider af lighteren er tilbagevenden til et af de tidligste dekorative elementer, der er tilgængelige på en Zippo windproof lighter, nemlig Engine Turned designet.
Signet Ring


 


Billedet på lighteren replikerer Zippo signetringen, designet af grundlægger George G. Blaisdell for at fejre hans stolthed og den store succes, han havde opnået i sit elskede Zippo.


Blaisdell bestilte Tiffany & Company i New York City til at producere Zippo signetringen i 1940'erne. Konceptet med ringen hører tilbage til 1700-tallet, hvor personer bar sådanne ringe for at kunne voksforsegle et dokument eller en kuvert. Den omvendte lighed på signetringen viser billedet korrekt, når det trykkes ned i den varme voks.


Billedet viser en lighter fra 1932 med ZIPPO øverst og BRADFORD, PENNA. under. Året 1933 vises direkte under lighteren. I bunden af seglet er ordet LABORANT, latin for “de virker” - en meget passende beskrivelse af en Zippo-lighter.De medfølgende solbriller er assorteret og kan afvige fra billedet.


Made in the USA