← Tilbage

90th Anniversary Collectible

1.599,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Z-49865

Zippo's 2022 Collectible of the Year fejrer stolt, at det er 90 år siden, at en gnist af genialitet satte en ny global standard.


Inspireret af den besværlige og akavede karakter af en vens lighter gik grundlæggeren George G. Blaisdell i gang med at skabe et letanvendeligt, windproof alternativ. 90 år senere fejrer vi stolt opfindsomheden af den originale Zippo lighter med et lige så tidløst minde.


For dette års samleobjekt har vi spillet på alle tangenter. Den klassiske windproof lighter er af vores tykke Armor® kasse, den er dekoreret med (for første gang nogensinde) en kombination af dekoreringsmetoderne 360 MultiCut, 3D Deep Carve, Luster Etch og Laser Engrave og debuten af ​​et helt nyt rødt glitrende epoxy indlæg til minde denne milepæl. Vi har valgt at omkredse kassen med et diamantmønster som en hilsen til en populær gave til 90-års jubilæer samt for ren og skær eksklusivitet. 2022 Collectible kommer i High Polish Chrome, udvalgt specielt til den europæiske udgave. Hver lighter er fortløbende nummereret, har et eksklusivt jubilæumsbundstempel og leveres i en luksusgaveæske.


Produktionen er ekstremt begrænset til kun 3.000 stk., så gå ikke glip af muligheden for at erhverve dette unikke samleobjekt, der kun tilbydes i Europa.


Kommer pakket i en gaveæske. For optimal ydelse af din lighter fyld kun med Zippo lighterbenzin.  • Ægte Zippo windproof lighter med det genkendelige Zippo "click"

  • Metal konstruktion hele vejen: windproof design, der stort set virker over alt

  • Genopfyldelig for altid: For optimal ydeevne, anbefaler vi æge Zippo lighterbenzin, flint og væger.

  • Made in USA: Livsvarig garanti på funktionen that "it works or we fix it free™"

  • Brændstof: Zippo lighterbenzin (sælges separat) – lighteren kommer tom


Lighter Specificationer:


     Højde: 5,72 cm 
     Bredde: 1,27 cm
     Længden: 3,81 cm
     Vægt: 65 gram


 

Made in the USA
The Armor logo is used under license by ZippMark, Inc. & All rights reserved.