← Tilbage

2022 Founder's Day Collectible

750,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Z-48167

Kun produceret i 5.000 eksemplarer.


George G. Blaisdell designede sine lightere til at være smukke såvel som pålidelige, og den første dekorative teknik blev udviklet kort efter Zippos grundlæggelse i 1932. Denne trio af skotske terriere var blandt de allerførste kunstneriske designs, der nogensinde blev vist på en Zippo-lighter. Etch Paint-metoden blev udviklet kort efter Zippos grundlæggelse i 1932 og kunne gengive både enkle og indviklede billeder med flere farver og metoden etablere Zippos varige tradition for originale kunstværker og brugerdefinerede designs.
Etch Paint ville i sidste ende udvikle sig til den afprøvede og sande Color Image-proces, vi bruger i dag.


Ved hjælp af en kombination af vores Lustre- og Color Image-processer har dette Founder's Day Web Exclusive Collectible det ikoniske Scottie-design ved siden af vores 90-års jubilæumslogo på en Brushed Chrome 1935 Replica-model. Låget fejrer den 5. juni som grundlæggerens dag, og bagsiden af lighteren fremhæver Zippos historie og grundlæggende principper. Hver lighter er fortløbende nummereret og har et mindebundstempel.


Kommer pakket i en gaveæske. For optimal ydelse af din lighter fyld kun med Zippo lighterbenzin.  • Ægte Zippo windproof lighter med det genkendelige Zippo "click"

  • Metal konstruktion hele vejen: windproof design, der stort set virker over alt

  • Genopfyldelig for altid: For optimal ydeevne, anbefaler vi æge Zippo lighterbenzin, flint og væger.

  • Made in USA: Livsvarig garanti på funktionen that "it works or we fix it free™"

  • Brændstof: Zippo lighterbenzin (sælges separat) – lighteren kommer tom


Lighter Specificationer:


     Højde: 5,72 cm 
     Bredde: 1,27 cm
     Længden: 3,81 cm
     Vægt: 57 gram

Made in the USA